Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 4 de febrer del 2021

PREPARACIÓ PER A LA 2a CONVOCATÒRIA DE LES PROVES LLIURES PER A L'OBTENCIÓ DEL TÍTOL DE GRADUAT EN EDUCACIÓ SECUNDÀRIA/ PREPARACIÓN PARA LA 2a CONVOCATORIA DE LAS PRUEBAS LIBRES PARA LA OBTENCIÓN DEL TÍTULO DE GRADUADO EN EDUCACIÓN SECUNDARIA

El CFPA de Mutxamel obri la inscripció per al curs intensiu que ha organitzat per a aquelles persones interessades a obtindre el títol de Graduat en Educació Secundària a través de la prova lliure que convoca la Conselleria d'Educació i que serà el 4 de juny. 

Les classes seran de dilluns a divendres de 19.00 a 22.00 en el CFPA que es troba en l'IES L'Allusser, per a inscriure's o demanar informació telefoneu de 16.30 a 21.30 al 965951712 o envieu un missatge a fpa@mutxamel.org.

sol·licitud

El centre considera que esta és una bona oportunitat per a aquelles persones que no es van poder matricular abans i que vulguen millorar la seua formació.

Vos recordem que també podeu matricular-vos als cursos de valencià que es realitzen dilluns i dimecres per als diferents nivells de certificació.







El CFPA de Mutxamel abre la inscripción para el curso intensivo que ha organizado para aquellas personas interesadas en obtener el título de Graduado en Educación Secundaria a través de la prueba libre que convoca la Conselleria d'Educació y que será el 4 de junio. 

Las clases seran de lunes a viernes de 19.00 a 22.00 en el CFPA que se encuentra en el IES L'Allusser, para inscribirse o pedir información llamad de 16.30 a 21.30 al 965951712 o enviad un mensaje a fpa@mutxamel.org.

solicitud

El centro considera que esta es una buena oportunidad para aquellas personas que no se pudieron matricular antes y que quieran mejorar su formación.

También os recordamos que podéis matricularos en los cursos de valenciano que se realizan lunes y miércoles para los diferentes niveles de certificación.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada