Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 11 de febrer del 2021

DIA INTERNACIONAL DE LA XIQUETA I LA DONA EN LA CIÈNCIA /DÍA INTERNACIONAL DE LA NIÑA Y LA MUJER EN LA CIENCIA

 

El 15 de desembre de 2015, l’Assemblea General de les Nacions Unides proclamava l’11 de febrer Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència (11F) i convidava a organitzar activitats d’educació i sensibilització pública que ajudaren a aconseguir una major participació i progrés de les dones i les xiquetes en la ciència.

Nosaltres aprofitem este espai per a fer-ne difusió entre el nostre alumnat i entre totes les persones que estiguen interessades. Especialment vos recomanem el projecte “Exploradores de la Ciència” que posa a disposició de la comunitat educativa informació i recursos sobre dones referents de la investigació científica actual, la major part valencianes, per a acompanyar i reforçar les vocacions científiques, especialment, de les xiquetes i contribuir a impulsar la seua motivació per a seguir itineraris educatius en ciències. És una iniciativa de l’Associació Ciutadania i Comunicació – ACICOM– amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana i la Diputació Provincial de València. Els materials estan disponibles en dos versions, adaptades a diferents edats, i en bilingüe, valencià i castellà. 

També vos deixem l'accés a les activitats organitzades per la Universitat d’Alacant.


El 15 de diciembre de 2015, la Asamblea General de las Naciones Unidas proclamaba el  11 de febrero Día Internacional de la Mujer y la Niña en la Ciencia (11F),  e invitaba a organizar actividades de educación y sensibilización pública que ayudaran a conseguir una mayor participación y progreso de las mujeres y las niñas en la ciencia.

Nosotros aprovechamos este espacio para hacer difusión entre nuestro alumnado y entre todas las personas que estén interesadas. Especialmente os recomendamos el proyecto “Exploradoras de la Ciencia” que pone a disposición de la comunidad educativa información y recursos sobre mujeres referentes de la investigación científica actual, la mayor parte valencianas, para acompañar y reforzar las vocaciones científicas, especialmente, de las niñas y contribuir a impulsar su motivación para seguir itinerarios educativos en ciencias.

Es una iniciativa de la Asociación Ciutadania i Comunicació – ACICOM– con la colaboración de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana y la Diputació Provincial de València. Los materiales están disponibles en dos versiones, adaptadas a diferentes edades, y en bilingüe, valenciano y castellano.

También os dejamos el acceso a las actividades organizadas por la Universitat d'Alacant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada