Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 13 de novembre del 2020

Visita a l'exposició de l'AVL Carmelina Sánchez-Cutillas "Des de les fronteres del Silenci.

Del 16 al 22 d'octubre es va poder visitar a l'IES L'Allusser l'exposició itinerant de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua dedicada a Carmelina Sánchez-Cutillas com a Escriptora de l'Any 2020-2021.

Els alumnes dels diferents cursos del CFPA de Mutxamel van poder conéixer així part de la trajectòria vital i artística de l'autora valenciana que en Matèria de Bretanya va fer des de la maduresa un retrobament als anys d'infantesa a Altea.








Autora també d'una important obra assagística de temàtica medieval i poètica, l'exposició amb el subtítol "Des de les fronteres del silenci" és un itinerari que ens porta per diferents aspectes de la seua vida i obra: "Semblança autobiogràfica",  "Historiadora", "Dona del poble", "Alquimista de versos", Matèria de Bretanya", "Prosa creativa", "Dona rebel", "Identitat", "Llengua", "Relacions literàries" i "Geografia literària".





També es van llegir i comentar fragments de Matèria de Bretanya i continuarem llegint la seua obra al llarg del curs. /

Del 16 al 22 de octubre se pudo visitar en el IES L'Allusser la exposición itinerante de la Acadèmia Valenciana de la Llengua dedicada a Carmelina Sánchez-Cutillas como "Escriptora de  l'Any 2020-2021".


Los alumnos de los diferentes cursos del CFPA de Mutxamel pudieron conocer así parte de la trayectoria vital y artística de la autora valenciana, que en Matèria de Bretanya hizo desde la madurez un viaje a los años de niñez en Altea.


Autora también de una importante obra ensayística de temática medieval y poética, la exposición con el subtítulo "Des de les fronteres del silenci" es un itinerario que nos lleva por diferentes aspectos de su vida y obra: "Semblança autobiogràfica",  "Historiadora", "Dona del poble", "Alquimista de versos", Matèria de Bretanya", "Prosa creativa", "Dona rebel", "Identitat", "Llengua", "Relacions literàries" i "Geografia literària".


También se leyeron y comentaron fragmentos de Matèria de Bretanya y continuaremos leyendo su obra a lo largo del curso. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada