Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 11 de maig del 2021

XIII JORNADA GASTRONÒMICA INTERNACIONAL CURS 2020/21

 

Com l’any passat, la jornada d’enguany ha hagut de ser virtual, però això no ha sigut un entrebanc per a impedir realitzar-la. És una de les activitats clàssiques del nostre centre que fa tretze edicions.

Des del primer moment, un dels nostres objectius quan engegàrem l’activitat va ser crear un espai de convivència aprofitant el poder universal de la gastronomia d’apropar-nos als altres. El nostre centre amb alumnat de països diferents   reunix tots els ingredients perquè coneguem altres cultures i sabors sense necessitat d’eixir del nostre poble. I cal convertir l’oportunitat de tindre noves experiències gastronòmiques en un recurs pedagògic que represente el nostre centre.

En este enllaç volem compartir el quadern que hem editat amb les receptes de l'alumnat.

enllaç coca amb tonyina

enllaç bunyols

 


Como el año pasado, la jornada de este año ha tenido que ser virtual, pero esto no ha sido una traba para impedir realizarla. Es una de las actividades clásicas de nuestro centro que hace trece ediciones.

Desde el primer momento, uno de nuestros objetivos cuando iniciamos la actividad fue crear un espacio de convivencia aprovechando el poder universal de la gastronomía de acercarnos a los otros. Nuestro centro con alumnado de países diferentes reúne todos los ingredientes para que conozcamos otras culturas y sabores sin necesidad de salir de nuestro pueblo. Y hay que convertir la oportunidad de tener nuevas experiencias gastronómicas en un recurso pedagógico que represente a nuestro centro.


En este enlace queremos compartir el cuaderno que hemos editado con las recetas del alumnado.

enlace coca con atún 

enlace buñuelos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada