Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 15 de maig del 2020

SUSPENSIÓ DE LES PROVES DE CERTIFICACIÓ DE LA JQCV I NOU CALENDARI DE PROVES DE L'ESCOLA OFICIAL D'IDIOMES

En el DOGV de hui 15 de maig han eixit publicades dos resolucions que afecten alumnes que preparaven les proves de certificació de coneixements de Valencià.

Per un costat la "RESOLUCIÓ de 13 de maig de 2020, del director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, per la qual s’acorda la suspensió de les proves ordinàries per a l’obtenció dels certificats oficials administratius de coneixements de valencià previstes en la Resolució de 5 de març de 2020, de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme."

D'altra banda, sí que es mantenen les proves unificades de certificació de l'EOI, tot i que s'ha de tenir en compte que:.



1. La convocatòria ordinària de les PUC del curs 2019-2020 tindrà lloc al mes de setembre i la convocatòria extraordinària al mes de novembre.
2. El calendari de realització de les quatre activitats de llengua escrites de la PUC es publicarà en la pàgina web http://www.eoi.gva.es/es abans del 31 de juliol.
3. Si vos vau inscriure i no heu sigut admesos el termini de reclamació serà de fins a quatre dies després de la finalització de l'estat d'alarma. (consulteu en la web de l'EOI on vos vau inscriure la llista d'admesos i exclosos.)
4 La publicació definitiva d'alumnat admés serà després del 25 de juny.  



Consulteu la resolució completa en este enllaç.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada