Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 17 de desembre del 2013

TALLER DE DOBLATGE

Dilluns van acabar les sessions que dedicàrem al trenta aniversari de la Llei d'Ús i Ensenyament del Valencià, i vam voler fer-ho amb tots els alumnes de l'Escola Permanent de Persones Adultes. Va ser una experiència de plurilingüisme i creació col·lectiva que va eixir molt molt bé gràcies sobretot a la tasca del màgnific mestre del taller, l'actor i director de doblatge Francesc Fenollosa i Ten, la veu d'El Geni Tortuga a la mítica sèrie animada Bola de Drac.

El taller organitzat per l'Ajuntament de Mutxamel, que al matí em va oferir dos als centres de secundària del municipi, va comptar amb la col·laboració de Cambra Teatre de Mutxamel.

Alrededor de cuarenta alumnos de diferentes nacionalidades pudieron conocer y experimentar en qué consiste un estudio de doblaje: la importancia del conocimiento de nuestra voz, su sincronización con la imagen, la entonación, etc. Aspectos que fueron puestos en práctica dentro de un ambiente de diversión muy motivador.
Cómo doblar una escena, una canción, dibujos animados japoneses, etc. Todos disfrutamos de una experiencia única y , en ocasiones, poco conocida. Sólo tenéis que ver en las fotos lo bien que lo pasamos.Hasta pronto.


Enlace para ver las fotos del taller de doblaje:

http://www.flickr.com/photos/109862045@N05/sets/72157638768894195/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada